På besøg hos familien Overgård

05.02.2006

I dag har vi været på besøg hos Jørgen Overgård og hans mor. Vi var inviteret til at komme og besøge "Didi" og "Dodo", altså Krøsus´s Aloette og Ariet. Der var stor gensynsglæde - der var ingen tvivl om, at hundene genkendte hinanden :o)

"Mor og børn" hilser på hinanden!

Morgenkaffe

Vi fik en stormende velkomst af hvalpene.Da vi havde sagt goddag, blev vi inviteret indenfor, hvor fru Overgård ventede med kaffe, juice, rundstykker og basser - Uhm! Det var lækkert!

Nessie nyder friheden! Der var 1½ tønder indhegnet land at løbe på.

Ud at lege igen

Efter at have nydt kaffen og fået beundret, nusset og kælet med "Didi" og "Dodo", var det igen tid til at iføre sig støvlerne, og gå en tur i den smukke natur.

"Kom så alle hunde - vi skal ud at gå i snor"!

Gruppebillede

Vi sluttede den lille gåtur af med, at stille alle hunde op til fotografering ,inden de blev sluppet løs igen

Fra venstre ses Jørgen Overgård med "Didi" og "Dodo", og Finn med Aura, Krøsus og Nessie.

Leg / snak

Så blev der ellers leget og tumlet i sneen igen. Det var herligt at se hundene more sig, mens Finn og Jørgen Overgård fik drøftet "vigtige" ting :o).

"De 3 vise mænd"!

Alle legede med alle. Både Krøsus og Nessie blev som hvalpe igen.

3 søstre leger tagfat!

Jeg tror, at de små hvalpe har løbet mange kilometer i dag!

"Følg mig"!

videoklip

Jeg ville også prøve at optage et videoklip af hvalpene. Det indebærer, at jeg sommtider er er nødt til at gå baglæns. Det er faktisk ikke så nemt mere, da hvalpene nu bevæger sig så hurtigt . Jeg var så uheldig at falde, da jeg "bakkede" rundt og filmede. Alle hunde kom hen til mig, for at se om jeg var ok ( tror jeg....? ), det var godt -  for der var ingen hjælp at hente, fra de to "gentlemen", der stod oppe på bakken og grinede. De tog ovenikøbet et billede af det.😲

Gamle Krøsus kommer sin "mor" til undsætning :o)

Der blev ikke noget brugbart videoklip denne gang, men vi fik en masse dejlige billeder.

Hygge!

Farvel og tak

Tiden fløj afsted - det gør den jo, når man er i godt selskab :o) Pludselig var der gået 3½ time, og det var tid at vende snuden hjem igen. Vi siger tak for en dejlig søndag, og vi ser frem til at komme igen. Alle hvalpeejerne kan godt begynde at glæde sig til den dag, hvor vi skal have hvalpeleg hos familien Overgård. Vi glæder os allerede!

"Kom så hunde vi skal hjem".............!
"Kom så, vi skal altså hjem nu"..........!
"KOM SÅ"!