1.1.2006.


Vi vil gerne takke Grete og Hans Svendsen, Kennel Hvidbjørn og Tove og Bjarne Larsen, Kennel Ivanhoe for at have delt deres erfaringer med os, for deres støtte og engagement - deres omsorg og opmuntring, når der har været brug for det. De har været enestående - altid parate ved telefonen, og også kommet når der var brug for det. Tusind tak!

12.1.2006

I dag er Akita rejst. Heldigvis bor familien Schou Hansen tæt på os. Vi får mulighed for at se Akita engang imellem :o) . Det er godt vi selv skal beholde Aura. Nu må vi se, om hun kommer til at kede sig som "enehvalp".

Det har været en dejlig og stor oplevelse at have hvalpe. Selvfølgelig har det været hårdt engang imellem, men det har været meget livsbekræftende og lærerigt at følge hvalpenes udvikling dag for dag.

Det kan mærekes bare én hvalp rejser. Jeg tror ikke, at hvalpene savner hinanden, men der sker et eller andet i flokken. Måske fordi de så skal til at regulere i rangordenen?

Nessie kigger lidt rundt, men hun virker ikke ked af det - endnu!

Det var over Akita´s sengetid da familien Schou Hansen hentede hende :o)

4.1.2006

I dag blev Arki hentet. Kirsten, Arne og Mickey kom fra Kalundborg midt på formiddagen. De havde en stor pose godter med til hundene. Nessie og Krøsus tog selv hvert et ben fra posen, og løb ud i haven og hyggede sig. Hvalpene fik griseører. De havde det herligt med at gnave og ruske i dem. De stjal også hinandens griseører. Efter vi havde drukket kaffe og spist rundstykker, var der familiesammenføring mellem Arki og Mickey. Det gik godt, da Mickey lige havde fortalt Arki, at det var "hans" bil de skulle køre i.

Krøsus´s Arki bliver hentet af "far og mor". Arne og Kirsten

Krøsus´s Aura - 8500 gram

Ejere: Bente og Finn Bønsdorff

Jørgen Overgård var forhindret i at hente sine hvalpe i går. Han var sneet inde, men straks han var gravet fri, kom han og hentede  Aloette og Ariet. Der skete et uheld, da jeg var ved at lægge billeder ind på computeren. Ved en fejl blev de billeder jeg havde taget af Aloette og Ariet og afrejsen slettet. Jørgen Overgård har sendt mig nogle nye - mange tak for det :o)) 

Jørgen Overgård med Aloette og Ariet - de vil fremover blive kaldt Diddi og Dodo

Krøsus´s Aloette - 8400 gram og Krøsus´s Ariet - 8500 gram


her vist frem af fru Overgård!

Ejer: Jørgen Overgård

Krøsus´s Arki - 8900 gram
bliver hentet på onsdag!

Ejer: Kirsten Pedersen

Krøsus´s Akita - 8800 gram
bliver dagligt hentet hjem til Susanne og Henrik i nogle timer!

Ejere: Susanne og Henrik Schou Hansen

Familien Höcky hentede Anouk med lidt forsinkelse på grund af snestormen!

Krøsus´s Anouk - 8400 gram

Ejer: Ingrid Höcky

Artibal blev hentet i snestorm!

Ejer: Mette Hejlskov

Krøsus´s Artibal - 9500 gram


Aimée blev også hentet i snestorm!

Ejer: Betty Ahrnkiel

Krøsus´s Aimée - 7900 gram

se mere på hjemmesiden:

http://www.123hjemmeside.dk/Ahrnkiel

Familien Ahrnkiel og familien Andersen snakker "hundesnak"!

Krøsus´s Ayoe 8 uger  - 7900 gram

Ejere: Ruth og Jørgen Andersen