16.12-2005

Susanne Schou og hendes mand Henrik har, efter at have læst Birte Brejl´s bog om Pyreneerhunden, studeret racebeskrivelser, og mange andre overvejelser, besluttet sig for at blive Pyreneerhunde ejer :o)) De har jo set os gå med Krøsus og Sara de sidste mange år, og var blevet betaget af racen.

De bor sammen med deres 2 sønner, Joachim og Christoffer ganske tæt på os. Jeg går faktisk forbi deres hus hver dag, når vi skal i skoven. Familien har desuden 3 katte. Akita elsker katte!

Det bliver dejligt at have en hvalp så tæt på, at det er muligt at se den ofte. Det bliver en blid flytning. Susanne skal undervise de første 14 dage i Januar, så Akita bliver hos os så længe. Dog vil familien besøge og hente hende, som det kan passe ind deres fritid. Det er også godt for os at vi bliver "nedtrappet" blidt med hvalpene - det bliver stille når de rejser!

Susanne Schou og Akita hygger sig med hinanden :o)

Besøg

I dag har Ruth og Christina været her for at besøge Ayoe. Jeg tror Ayoe kunne kende Ruth :o))  Ruth og Christina kunne ihvertilfælde genkende Ayoe.
Ruth synes vist ikke rigtigt, at vores hus bærer præg af det snart er jul - og det har hun helt ret i - så hun kom med 2 julestjerner og 2 store flotte juledekorationer, som hun selv har lavet. Nu skal der pyntes!

Ruth, Christina og Ayoe.

Besøg

11.12.2005
I dag har vi haft besøg af Karin og Jacob fra Blåhøj ved Brande. De kom med en flot lagkage med flødeskum Uhm...! Karin og Jacob  er også Pyr folk. De har Sandybear´s Jaqueline, kaldet Line, på 10 måneder. Jacob drømmer om at få et kuld hvalpe med tiden, når Line bliver gammel nok - det kan vi godt forstå. Der er selvfølgelig meget arbejde og et stort ansvar, der næsten kan gøre en søvnløs, men der er også så meget glæde  forbundet med det. Vi kan stadig falde i staver, når vi sidder og iagtager hvalpene.

Karin nusser Akita!

besøg

Per, Mette og 2 af børnene var her også i dag  for at besøge deres hvalp Artibal. Det er dejligt at se, hvordan hvalpekøberne viser interesse for deres hvalpe.
Et kønt par!

Jacob og Akita

Hvalpe 5 uger

10.12.2005

Nu er hvalpene allerede 5 uger. Tiden flyver afsted! I den sidste uge har vi haft besøg af Grete og Hans Svendsen fra Kennel Hvidbjørn. Vi ville også gerne have haft Tove og Bjarne Larsen fra Kennel Ivanhoe med, men de kunne desværre ikke komme. Vi ville nemlig gerne have en vurdering af vores valg af hvalp, og jo flere vurderinger des bedre! Vi har lige fra starten haft et godt øje til Aura, men det er meget svært, for Akita og Ayoe er også et par hvalpe, der er blevet pænere og pænere som ugerne er gået. De andre hvalpe er heldigvis solgt - ellers kunne vi da slet ikke vælge :o). Vi valgte altså Aura.
Vi har også haft besøg af Månehuset - en børnehave i Lund. Vi har besøgende til hvalpene omtrent hver dag. Der bliver stille, når de engang er rejst :o(

Hvalpe på vej ud i verden!

Hvalpekøbere

lørdag 10.12.2005

I dag kom Ingrid Höcky og hendes datter Ayo og så på Anouk. De har desværre lige mistet deres Grand Danois og skulle så finde en værdig afløser. De har haft en Pyreneer engang i 80érne, og Ingrid Höcky synes ikke, hun er helt færdig med den race.........heldigvis :o)) Anouk kommer til at bo på en stor gård med Islandske heste, fårehunde, geder og kaniner. Ingrid Höcky har en privat økologisk børnehave på gården. Der venter Anouk et dejligt liv blandt mange mennesker og dyr!

Ingrid Höcky og datteren Ayo møder Anouk.

Hvalpekøber

Ruth Andersen, min gode veninde og kollega gennem mange år, og hendes mand Jørgen, har købt Ayoe :o))  Ruth og jeg har sammen med vores hunde gået tur, hver onsdag de sidste 12-15 år, og vi har "slidt" et par hunde op. Ruth har i forvejen en Rottweiler han ved navn Charly. Han er lige blevet kastreret, så der kommer ikke hvalpe fra den kant. Ayoe kommer til at bo i et lille landsbysamfund, der hedder Sattrup. Det er ikke langt fra os, så vi har tænkt os, at følges ad til ringtræning. Familien Andersen består også af sønnen Michael og døtrene Alice og Christina. Det er et hus, hvor der kommer mange mennesker, og hvor der sker en masse. Ayoe kommer ikke til at kede sig !

Michael møder Ayoe.

Krøsus´s Aura - 4 uger

4500 gram

Bliver hos os!

Krøsus´s Aura 5 uger!

Krøsus´s Aloette - 5 uger

3900 gram

SOLGT!

Krøsus´s Aloette 5 uger!

Krøsus´s Anouk - 5 uger

4600 gram

Solgt!

Krøsus´s Anouk 5 uger!

Krøsus´s Ariet - 5 uger

4100 gram

SOLGT!

Krøsus´s Ariet 5 uger!

Krøsus´s Ayoe - 5 uger

4100 gram

Solgt!

Krøsus´s Ayoe 5 uger!

Krøsus´s Aimée - 5 uger

4000 gram

SOLGT!

Krøsus´s Aimée 5 uger!

Krøsus´s Akita - 5 uger

4100 gram

SOLGT!

Krøsus´s Akita 5 uger!

Krøsus´s Artibal - 5 uger

4500 gram

SOLGT!

Krøsus´s Artibal 5 uger!

Krøsus´s Arki - 5 uger

4300 gram

SOLGT!

Krøsus´s Arki 5 uger!

Besøg

8.12.2005

I dag har hvalpene haft besøg af Månehuset, en børnehave i  Lund . 19 børn og 3 voksne var på besøg i 1½ time. Hvalpene blev nusset og kælet for.

4 uger!

Nu er der gået en uge igen. Det er helt fantastisk at følge hvalpenes udvikling. Nu leger de med hinanden - med legetøj - med katten osv. Nu kommer der 11 Pyreneere én i møde, når man kommer hjem fra arbejde :o) Det er sjovt at iagtage hvalpenes færden. De indtager rum for rum. Vi har mange gæster, der kommer og ser hvalpene. Det er herligt for os alle!

Min gode veninde og kollega, Ruth Andersen,med Ayoe. Bliver hun mon Pyr ejer?????

Krøsus´s Aura - 4 uger

3400 gram

Krøsus´s Aura

Krøsus´s Aloette - 4 uger

2900 gram

SOLGT!

Krøsus´s Aloette

Krøsus´s Anouk - 4 uger

3000 gram

Reserveret!

Krøsus´s Anouk

Krøsus´s Ariet - 4 uger

3100 gram

SOLGT!

Krøsus´s Ariet

Krøsus´s Ayoe - 4 uger

2900 gram

Krøsus´s Ayoe

Krøsus´s Aimée- 4 uger

3100 gram

SOLGT!

Krøsus´s Aimée

Krøsus´s Akita - 4 uger

2900 gram

Krøsus´s Akita

Krøsus´s Artibal  - 4 uger

3300 gram

SOLGT!

Krøsus´s Artibal

Krøsus´s Arki  - 4 uger

3100 gram

SOLGT!

Krøsus´s Arki

Gæster

I dag har Jørgen Overgård og hans mor været på besøg ved hvalpene. Det er første gang hans mor ser Aloette og Ariet. De virkede alle meget tilfredse med hinanden :o))

Fru Overgård med Krøsus´s Aloette og Krøsus´s Ariet