Hvalpeleg

Endelig oprandt dagen, som jeg ved flere har set frem til, hvor hvalpene skulle mødes til sjov og ballade og, hvor hvalpeejerne fik mulighed for at se faderen, Cubilon´s Hermod Homeopat, "Marcus", in live :o)

"Farmor" ankommer!

Jørgen Overgård, som lagde hus og jord til, skulle sørge for kaffe og godt vejr. Det må man jo sige, at han klarede flot - høj solskin og let frost.

Hvalpe og mennesker mødes udenfor i haven :o)

Foruden Jørgen Overgår med "Didi" og "Dodo", deltog Susanne og Henrik med Akita - Ruth og  Jørgen med Ayoe og så os selv med Aura, Krøsus og "Sara". Det var dejligt at Grete og Hans ville bruge et par timer sammen med os, og komme og vise "Marcus" og "Mille" frem. Desuden blev der "undervist" lidt i, hvordan man børster/karter en Pyreneer. Grete havde også taget en grime med, som hun demonstrerede. Det er rart at vide, at  man kan bruge sådan en i glat føre og, hvis hundene i en periode, eks. i puberteten, trækker lidt for meget i linen.

Grete ser hvordan Finn kalder hvalpe ind :o)

"Marcus" hilste glad på sine hvalpe og jeg kan garantere for, at "Sara" og "Marcus" huskede deres lille stævnemøde i sensommeren!!!! De var MEGET begejstrede for at se hinanden :o)

"Marcus" hilser på Akita!

Så gik vi alle en dejlig tur op i skoven. Der var lidt agillity over det - der var blevet fældet et stort træ, som vi måtte kravle over eller under, alt efter temperament.

Hunde og hundeførere på række!!!

Efter vandreturen blev der igen leget, snakket og studeret hvalpe. Grete fra Kennel Hvidbjørn, syntes det var nogle dejlige hvalpe, og hun er slet ikke forudindtaget...........!!! Jeg gav hende helt ret - enhver høne synes jo bedst om sine kyllinger :o)

En lille flok lækre "tøser"!

Efter alle "strabadserne" var der tid til at indtage de kalorier, vi evt. havde forbrændt i skoven. Der blev drukket kaffe, og det der var lidt stærkere.
Grete og Hans havde taget en lille gave med til alle os hvalpeejere. Det var fra far "Marcus" i anledningen af hvalpenes 4 måneders fødselsdag. Vi fik et glas fra Pyreneerklubben. Glasset kan bruges som vase og er rigtig pæn med en buket påskeliljer i.

Madro - ikke her :o)

Jeg havde også indkøbt en lille ting til hvalpeejerne. Jeg havde købt nummerholder til Ruth og Susanne, som de kan bruge, når de debuterer i udstillingsringen i Hedensted 1. april 2006. Jørgen Overgård vil ikke udstille, derfor fik han en oplukker, så han kan stå udenfor ringen og servicere de andre. De trænger nok hårdt  til en forfriskning, når de har været inde og "svede" i ringen :o)  men Jørgen Overgård ville nu ikke love noget!!!!

Ruth pakker gaver ud!

Så blev der ellers bare snakket og hygget og hygget og snakket -  mennesker og dyr , dyr og dyr, mennesker og mennesker imellem.

Fru Overgård var meget omsværmet :o)

Der var fri opdragelse denne dag hos familien Overgård! 😲

"Didi" og "Dodo" har deres egen stol!

Der var indimellem lidt trængsel i stuen når 10 mennesker og 5 hvalpe skulle passere hinanden ! 

Hmm..........! Der var spor efter hundepoter på sofabordet!!!

Farvel og tak for i dag!

Efter en dag med masser af gode oplevelser, var det atter tid for trætte hvalpe og deres mennesker at vende hjem. Vi siger mange tak for en dejlig dag. Vi håber, at vi kan mødes til hvalpeleg/træf igen til sommer!