Nu er hvalpene allerede 3 måneder. Tiden går alt for hurtigt! Vi har hørt fra de fleste hvalpekøbere. Alle er meget glade og tilfredse med deres hvalpe. Det er det bedste vi kan høre.

Krøsus´s Aura der nægter at stå ordentligt. Her er hun optaget af at se efter katten :o)

Hvalpemotivation

Torsdag d. 2. februar 2006 startede vi til hvalpemotivation hos DKK kreds 5. Vi er Ayoe, Akita, Aura og os mennesker. Turen derud var allerede en oplevelse - en ubehagelig oplevelse. Aura var meget køresyg. Ayoe var noget køresyg og Akita var lidt køresyg.

Gensynsglæde!

Kindkys

Da vi havde fået gjort hvalpene rene efter den ubehagelige køretur, blev der uddelt kindkys!

Der "kysses" :o))

Hilse på

Denne første træningsaften nåede vi ikke særligt meget. Der var mange praktiske informationer, og alle hvalpene skulle hilse på hinanden. Hvalpene fra Kennel Krøsus´s lider ikke ligefrem af generthed. Vores hvalpe kunne ikke forstå, at der var enkelte andre små hunde, der kunne blive lidt overvældet!

Ayoe hilser på en Dansk Svensk Gårdhund :o)

Siddeøvelse

En af de første øvelser gik ud på, at lære vores hvalpe at sidde, for at få en godbid. Jeg tror, de er født til det. Det er ikke noget problem. De vil gerne sidde hele tiden, bare vi stopper noget i munden på dem.

Stess af

Vi lærte også en øvelse, der går ud på, at man aer sin hvalp blidt foran på brystet. Så falder hvalpen hurtigt til ro - hvis den altså skulle være ophidset.......!!🤒

Michael er ved at forberede sig på at afstresse Ayoe :o))

Indkald

Den sidste øvelse vi havde denne aften var indkald. Jeg havde ikke de store ambitioner med Aura. Jeg kan godt huske, da jeg gik til hvalpetræning med Krøsus for snart 10 år siden. Da måtte instruktøren bære Krøsus hen til mig. Han havde glemt alt om mig, da han havde gået tre skridt.
Aura startede ganske langsomt med retning imod mig. Efter 4-5 skridt lå der noget på gulvet, der var mere interessant. Hun blev dog hurtigt opmærksom på mig igen, for jeg kom til at grine højt.
Instruktøren måtte følge Ayoe det halve af vejen hen til Ruth. Jeg tror faktisk ikke, at hun hørte Ruth kalde. Måske havde hun ikke forstået opgaven?
Nu var instruktøren vågen. 😮
Susanne kaldte tydeligt på Akita. Hun startede i pænt trav og løb hele vejen hen i armene på Susanne uden svinkeærinder. Flot!
Alle de andre hvalpe på holdet spænede jo straks hen til deres ejere - vores var mere optaget af alt mulig andet.  🤭

Gruppebillede

Til sidst bad jeg Ruth, Susanne og deres sønner om at stille de 3 hvalpe op, så jeg kunne tage et gruppebillede. Jeg sagde, at hvalpene skulle stå flot. De var 4 mennesker om at stille 3 hvalpe op, her er så resultatet 🤨

Fra venstre Krøsus´s Ayoe - Akita og Aura.