Vores første opdræt

Vi fik vores første og indtil videre eneste kuld hvalpe d. 5. 11. 2005.

Vi fik støtte og hjælp fra de meget erfarne opdrættere, Grete og Hans Svendsen fra Kennel Hvidbjørn, der har opdrættet mere end 30 kuld hvalpe gennem de sidste 40 år. Det er også deres han hund, Cubilon´s Hermod Homeopat, der er far til vores hvalpe. Han er kun far til et kuld hvalpe tidligere.


Ligeledes fik vi også støtte fra Tove og Bjarne Larsen fra Kennel Ivanhoe. De har opdrættet 13 kuld hvalpe, og det er derfra vi har begge vores hunde.

Ivanhoe`s Nessie "Sara".

Hvalpekøbere


26.11.2005

Hele familien Ahrnkiel kom og besøgte Aimée lørdag eftermiddag. Det var første gang datteren Rosa så hvalpen, og hun var meget begejstret :o)
Betty Ahrnkiel har ventet længe på at få en Pyr, så til trods for, at de har købt en hvid Schæfer sidste sommer, vil hun have en Pyr nu, hvor chancen er der.

Rosa i hvalpekassen!Lørdag formiddag fik vi besøg af Mette og Per. De kom for at se Artibal for første gang. Jeg tror det var kærlighed ved første blik :o)
De har aldrig haft Pyreneere før, men Mette fortalte, at hun havde forelsket sig i to Pyreneere der gik på en mark og vogtede frilandsgrise.

Mette og Krøsus´s Artibal hygger sig!


Hyggeligt besøg!


I dag kom Arne og Kirsten og udvalgte deres han hvalp. De 2 hanner ligner hinanden så meget, at det er nødvendigt at mærke den ene. Deres hvalp fik så en sort plet inde i venstre øre.

De kom kl. 9.00 med rundstykker, wienerbrød, blomster, kødben, hundeguf, et stort stykke vetbed til hvalpekassen, osv. osv. Jeg er helt overvældet! Krøsus skyndte sig at fortære sit ben, og Nessie passede så godt på sit, at hun havde det med op i hvalpekassen, mens hun gav hvalpene mad. Hun prøvede endda at drikke af vandskålen med benet i munden - det kunne nu ikke lade sig gøre :o))

Nessie hygger sig - bliver nusset af Kirsten og Arne - med sit kødben i munden.........Uhm!

Hvalpekøbere!


Kirsten og Arne valgte navnet Arki, ved at tage de tage de første 2 bogstaver i deres egne navne.

Kirsten`s første møde med Arki !

Hvalpe 2 uger!Krøsus´s  Aura

2 uger   -   1900 gram

 

Krøsus´s Aura 2 - uger !


Krøsus´s  Aloette

2 uger   -   1300 gram


SOLGT!

Krøsus´s Aloette - 2 uger!Krøsus´s  Anouk

2 uger   -   1700 gramKrøsus´s Anouk - 2 uger !


Krøsus´s  Ariet

2 uger   -   1700 gramSOLGT!

Krøsus´s Ariet - 2uger !


Krøsus´s  Ayoe

2 uger   -   1500 gram

Krøsus´s Ayoe - 2 uger !


Krøsus´s  Aimée

2 uger   -   1900 gram

SOLGT!
 

Krøsus´s Aimée - 2 uger !


Krøsus´s  Akita    

2 uger   -   1300 gram

Krøsus´s Akita - 2 uger !


Krøsus´s  Artibal

1500 gram - 2 uger

Solgt!

Krøsus´s Artibal - 2 uger!


Krøsus´s  Arki 

1500 gram  - 2 uger

Solgt! 

Krøsus´s Arki - 2 uger!

Hvalpekøber

19.11.2005

I dag har vi haft besøg af Jørgen Overgård, der har købt 2 hvalpe - Krøsus´s Aloette og Krøsus´s Ariet.
Jørgen Overgård har lige mistet den sidste af hans gamle Pyreneere, den blev 13 år. Efter nogle overvejelser blev han klar over, at det ikke er til at undvære Pyreneere i huset.
Det var et rigtigt hyggeligt besøg. Han havde billeder med af sine tidligere hunde, hvor de første også stammede fra Kennel Ivanhoe. 

Jørgen Overgård med sine 2 hvalpe
Krøsus´s Aloette og Krøsus´s Ariet

Uventet besøg!

16-11-2005

Betty Ahrnkiel, som har købt den hvide tæve Aimée, kørte direkte fra arbejde  mod Grindsted ( troede hun ) for, at købe en printer fra den Blå Avis. Hendes søn havde printet en køre vejledning ud fra Krak, og den fulgte Betty uden at undre sig  :o)) Man stoler vel på sine børn!!! Sønnen var bare kommet til at taste vores adresse ind. Pludselig stod Betty udenfor vores dør og præsenterede sig. "Nææh", sagde hun da hun så Krøsus og Nessie, "sådan en stor hund får jeg også snart". Hun kunne se, at jeg var meeeget overrasket, og hun spurgte, om det ikke var mig, hun skulle købe en printer af - "nej du skal købe en hund af mig", sagde jeg..........! Vi var lige ved at dø af grin. Men Betty fik set sin Aimée. Stakkels den mand der sad i Grindsted og ventede forgæves!!I dag gik jeg i gang med at klippe de små klør på hvalpene. Der er mange at komme igennem. Jeg nåede 3 hvalpe i dag - det lyder ikke af meget, men det tog lang tid, da hvalpene ikke ligefrem sad stille til det.
Nessie
,Krøsus og jeg var ude at gå tur sammen for første gang efter fødslen. Det var noget vi alle tre nød. Jeg var ikke sikker på at Nessie ville med længere end til hjørnet af vejen, men jo, jeg tror ligefrem,at hun trængte til det. Hun lå forrest i feltet med høj haleføring hele vejen.

Betty Ahrnkiel´s første møde med Aimée.

13.11.2005

Ugen der gik!


12.11.2005
Nu er hvalpene allerede 1 uge. 

De vejer fra den mindste på 820 gram til den største på 1200 gram.

Et kig i hvalpekassen - 11 døgn!

Besøg d.11.11.2005


Vi har i dag haft besøg af "farmor" og "farfar", alias Grete og Hans Svendsen, Kennel Hvidbjørn.

De kom med blomster til mor og børn. 7 røde og 2 blå mini "Brændende Kærlighed" til de små tæver og hanner, og en stor "Brændende Kærlighed" til moderen vedhæftet en " Bedste Avlsklasse" rosette :o)

Grete skal være behjælpelig med at tage en eller to hvalpe ud til os selv. Vi er glade, for det var faktisk den hvalp, vi selv synes så godt om, som vi fik at vide, vi skal holde øje med. Grete skal lige se dem når de får øjne, og kommer op på benene.

Cubilon´s Hermod Homeopat´s ejere: Grete og Hans Svendsen
Mor og barn blomster og "bedste avlsklasse" rosette :-))

De første portætter


Så er det første døgn gået - og det er gået godt  :o)

Nessie med sine 1 døgn gamle hvalpe

Dyrlæge besøg


Efter fødslen havde vi besøg af vores dyrlæge, Lars Preisler, Lund Dyreklinik. Han kom og tjekkede om hvalpene var som de skulle være. Nessie fik en sprøjte med Streptocillin og Oxytocin, for at forebygge livmoderbetændelse.

Hvalpene undersøges af dyrlægen